Milyen parfümöket részesítenek előnyben a sikeres emberek? (x)

PR2022. február 14. 05:00

Híres nők kedvenc parfümjeit vizsgáljuk

A hírességekről készült fotókat megtekintve mindig képesek vagyunk értékelni az öltözéküket és a sminküket. De van egy másik szerves összetevője a megjelenésnek, amit sajnos a kép nem képes átadni, ez pedig a parfüm. 


Milyen parfümöt választanak a hírességek? 

A sztárok nagyon ritkán beszélnek kedvenc illataikról – inkább a tájékoztatásokat részesítik előnyben, miközben több millió dolláros szerződést kötnek a különböző divatmárkákkal. 


Ha mégis kicsúszik egy híresség száján legalább egyszer, hogy milyen női parfümök tartoznak a kedvenceik közé, másnap a rajongók tömegével vásárolják fel azokat. 


A MAKEUP webáruház virtuális polcain rendkívül széles választék áll rendelkezésre, minden ízléshez és pénztárcához mérten, ahol biztosan megtaláljuk azt, amit keresünk, legyen szó a sztárok vagy a saját kedvenceinkről.


Lássuk a listát!


Madonna - Folavril, Annick Goutal


Madonna kedvenc illata, amelyet a sztár néha még mindig használ, már legenda. A 80-as évek elején jelent meg, és még mindig nagy sikert aratott a "luxus parfüméria" ínyencei körében. Egzotikus virágok, jázmin és mangó jegyek vannak benne. Madonnának remek ízlése van!


Angelina Jolie – Black, Bvlgari


A híresség leginkább szeretett parfümjeit érdemes a legfényűzőbb opciók között keresni. Ezt a keleti-fás illatot például Angelina Jolie „hívókártyájának” tartják, és nem csak azért, mert a színésznő egykor a Bvlgari reklám kampányának arca volt. A vörös szőnyegre való kilépés előtt ezt a bergamott, rózsa, szantálfa, fehér cédrus, vanília és jázmin illatú parfümöt viselte.


Cameron Diaz – Happy, Clinique


A pozitív Cameron nagyon jól illik ehhez a Happy nevű illathoz! 1997 óta ezt az aromát tartják az egyik legsikeresebbnek a Clinique márka sorában, és Diaz nagyra is értékeli. A sztár favoritja nagyon könnyed, tavaszias és "vidám": mandarin, grapefruit, fehér liliom, jázmin és magnólia akkordokkal.


Cindy Crawford – Chanel No. 5


Cindy Crawford az örök parfüm klasszikusok rajongója, a Chanel No. 5 mindig vele van! De ne tekintsük Cindyt ódivatúnak – az illatnak több újrakiadása is van, ezek közül az egyik egészen nemrég jelent meg, és a sztár valószínűleg tud róluk.


Jennifer Aniston – Miss Dior, Christian Dior


Jennifer Aniston nagy rajongója a klasszikus Miss Dior illatnak. A House Francois Demachy parfümőre által alkotott Dior jelenlegi változatában narancsvirág, egyiptomi jázmin, májusi rózsa és indonéz pacsuli hangzással rendelkezik.

(x)

Címkék:
parfüm,