Kitálalt Schmuck Andor: erre tervezi költeni Fodor Zsóka vagyonát

Pénzcentrum2022. február 9. 12:46

Kiderült, hogy mihez kezdene Fodor Zsóka után örökölt pénzével Schmuck Andor: a héten derült ki, hogy a színésznő mindenét rá hagyja, mert nincsenek családtagjai, akik örökölhetnének utána. Schmuck ma elmondta, hogy ha valami történne a színésznővel, akkor díjat alapítana a tiszteletére.

Fodor Zsóka a héten árulta el, hogy Schmuck Andort nevezte meg örököseként, mivel jó kapcsolatot ápolnak, és a legendás színésznőnek nincsenek gyermekei, sem házastársa, aki örökölhetne utána.

Fodor Zsóka és Schmuck Andor ma a Reggeliben beszéltek a témáról, mint kiderült, kölcsönösen kerültek bele egymás végrendeletébe örökösként, és további megállapodásaik is voltak.

Abban állapodtunk meg, hogy ha mégis véletlenül úgy alakulna, hogy valamit kapok a Zsóka után, akkor értelemszerűen létrehozunk egy díjat, pontosabban én. Így Zsókát örök emlékként fogjuk beleépteni ebbe a színművészet-kultúra és minden ilyen részébe

– mondta Schmuck Andor. Hozzátette, hogy könyörgött Fodor Zsókának, hogy ne költse a pénzét lakásra, inkább élje fel, amilyen van, és élvezze az életet, ha pedig megbetegedne, ő majd gondoskodik róla.

Címkék:
öröklés, végrendelkezés, díjak, végrendelet, örökség, örökös,