Új életéről vallott Bíró Ica: kilábalt a hitelcsapdából, ebből él most a Metál Lady

Pénzcentrum2022. január 24. 14:30

Bíró Ica is nehéz időszakon van túl, több vállalkozása ment csődbe, kilakoltatták, szinte mindenét elveszítette devizakárosultként. Azonban végre látja a kiutat, új életéről vallott a fitness lady.

Anyagi megpróbáltatásokkal teli évet zárt Bíró Ica, aki devizakárosultként szinte mindenét elveszítette. A ez egykori fitnesszmodell a Mokka hétfő reggeli adásában vallott az anyagi nehézségeiről.

Mivel el tudta adni egyik budai lakását, így most új életet akar kezdeni. Az adósságok kifizetésében családja és barátai segítették őt, már új otthonba is beköltözött. Mint az adásban kifejtette, jelenleg is dolgozik és nagy tervei vannak.

Most is 24 órában dolgoztam valahol, mert igenis, minden szinten teszem a dolgomat. Eddig tulajdonképpen a családom tartott el meg a barátok, mert hát igazából, munkanélküli voltam, de most vannak lehetőségek, próbálkozok mindennel

– vallotta be Ica, aki elmondta, hogy ha minden jól alakul, egy fitneszteremben tart majd órákat a jövőben.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Korábban a Pénzcentrum is megtalálta Bíró Ica ingatlanhirdetését. Mint kiderült, 2020-ban 96,17 millió forintot kért a közepes állapotú lakásért, ami a Széll Kálmán tér közelében volt. Arról nem tudni, hogy végül mennyi pénzt kapott a budai lakásért.

Címkék:
hitel, kilakoltatás, bíró ica, devizakárosult, hiteltörlesztés, devizahitelesek, ingatlaneladás, devizahitel károsultak,