Halála előtt lett milliomos Damu Roland: megkezdődött a harc az örökségért

Pénzcentrum2022. január 7. 12:02

Halála előtt milliókhoz juthatott Damu Roland, aki egy internetes projekten dolgozott, ehhez kapott segítséget egy barátjáról. A pénz hollétéről nem tudni, a család és a barátok között pedig élesedik a konfliktus.

Bár évek óta nehéz anyagi körülmények között élt, barátja szerint a halála előtt nem sokkal milliókhoz jutott hozzá Damu Roland, hogy valóra válthassa az álmát. A Blikk szerint a pénz hollétéről nem tudni semmit, és a színész halála után komoly konfliktusok kezdődtek Damu családja és a barátok között.

Roli egy új, az internetre szánt tervét akarta megvalósítani, együtt dolgoztunk rajta. Egy közös barátunk adott neki ehhez anyagi segítséget, utalt neki több millió forintot

- mondta Szilágyi Zsolt, a színész barátja. Mint kiderült, Damu Roland barátai felmentek a lakására összeszedni a holmiját, de a családnak ez nem tetszett, ők egyébként nem is tudták a színész pontos lakcímét. A történtek után rendőrségi eljárást terveznek indítani.

Nem jutottunk be a lakásba, a menyasszonya járt ott, és úgy tudjuk, több dolog is eltűnt. Nincs meg a gitárja, az órái, a kulcsa, ami több mint furcsa

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

- mondta Tóth Zita, a színész unokatestvére. Szilágyi ezzel szemben állítja, hogy a főbérlővel és Damu Roland kedvesével mentek fel a lakásba, minden holmiról leltár készült, és azokat egy raktárba vitték, mert a hagyaték részét képezik. A színész temetését barátai fizetnék ki, ehhez meghatalmazás kell a nagynénjétől, amit még nem kaptak meg.

Címkék:
temetés, halál, színész, haláleset, örökség, örökösödés,