Ezzel a családi tervező naptárral simán indul majd 2022: töltsd le ingyen!

Pénzcentrum2022. január 1. 15:59

2022-re is elkészítettük nektek a  szuperhasznos Pénzcentrum Családi Tervező Naptárat. Töltsd le Te is ingyen a 2022-es határidőnaplót, nyomtasd ki a megfelelő hónapot, és vezesd rajta családtagjaid összes programját. Így biztos nem maradsz majd le semmiről.

Ahogy a háztartások költségvetését a "kockásfüzet" (vagy egy jó app), úgy a család(tagok) legfontosabb programjait, terveit, na meg elérendő céljait (legyen szó például a megtakarításokról) egy jó tervező naptár tartja össze. Éppen ezért a Pénzcentrum 2022-ben is Családi Tervező Naptárral kedveskedik olvasóinak.

Ha az idei évben nem akarsz váratlan eseményeket, elfelejtett évfordulókat, vagy névnapokat, akkor töltsd le ingyen az alábbi linkről a Pénzcetrum Családi Tervező Naptár 2022-es verzióját, nyomtasd ki az aktuális hónapot, és ragaszd ki otthon egy jól látható helyre, például a hűtőszekrényre, hogy minden családtagod beírhassa havi menetrendjét.

>>> Pénzcentrum családi tervező naptár 2022 - LETÖLTÉS!

 

Címkék:
család, pénzcentrum.hu, nyaralás, szabadság, iskola, hosszú hétvége, síelés, határidő, munka, munkaszüneti nap, családi, tervezés, programok, szünidő, ingyen, ünnepnap, program, naptár, szabadidős programok,