Megviselte a koronavírus magyar rocklegendát: kórházba került, durván lefogyott

Pénzcentrum2021. december 20. 18:30

A poklot járta meg Hobo, aki egy hét alatt 8 kilót fogyott a koronavírus fertőzés miatt. A Hobo Blues Band alapítója felgyógyult a kórból

A magyar zenetörténet kultikus bandájának vezetője, Földes László megtanította a rajongóknak, hogy a percemberek helyett az értéket s a mélységet keressük. Ma is alkot, ír, s egy nagy februári Aréna-koncertre készül.

Az énekes novemberben kapta el a koronavírust, akkor mentőt kellett hívni hozzá. A Korányi kórházban ápolták, majd nem sokkal utána jobban lett.

Elkaptam a vírust én is, de hat nap alatt megúsztam a kórházat. Bár lefogytam nyolc kilót, már négyet visszahíztam, köszönhetően drága feleségem szakácstehetségének. Irtózatos húsok lesütve, húsos-sajtos makaróni, töltött káposzta, és mivel naponta ötször kell étkeznem, így a szárazkolbász-kiegészítés orvosilag előírt. 15 percről négy hét alatt felmentem napi fél óra szobabiciklizésre, ami dögunalom. Jimi Hendrixet és ZZ Topot hallgatok közben. De mivel két hét múlva el kell érnem a 40 percet, előbb-utóbb le kell hoznom a laptopomat, hogy tekerés közben Clint Eastwood-filmeket nézzek, aki, akárhányadszor nézem, nem okoz csalódást, mindig szitává lő mindenkit.

- vallotta Hobo a Blikknek, és azt is elmondta, hogy február tizenharmadikán, a 77. születésnapjára koncerttel készülnek az Arénában.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Címlapkép: Fortepan / Urbán Tamás

Címkék:
járvány, koronavírus, világjárvány, korona, covid 19, covid-oltás, korányi kórház,