A megújult Pénzcentrum Az Év Honlapja Média kategóriájának győztese

Pénzcentrum2021. december 18. 12:03

A 2021-es Az Év Honlapja pályázaton a Pénzcentrum nyerte el a Minőségi díjat Média kategóriában. A tavaszi megújulást követően az oldal a várakozásokon felül teljesít. 2021 őszétől a Pénzcentrum a legolvasottabb magyar hírportálok között szerepel.

A 2021-es Az Év Honlapja pályázaton a Portfolio Csoport pályaműve, a Pénzcentrum - közérthető pénzügyi, gazdasági híroldal nyerte el a Minőségi díjat Média kategóriában.

Az indoklás szerint a Pénzcentrum számos hasznos funkcióval és szolgáltatással is tájékoztatja az olvasókat. Az új oldal megjelenésében is a közérthetőséget, a frissességet tükrözi, és természetesen reszponzivitása is megfelelően működik bármilyen eszközről.

A képekkel, grafikonokkal, infografikákkal, videókkal kiegészített cikkformátum szintén azt a célt szolgálja, hogy az olvasó könnyen megérthesse, befogadhassa még a legbonyolultabb gazdasági folyamatokat is.

Ebből adódik, hogy UX-e is tökéletes, szinte bármelyik korosztály számára. Az idén megújult honlap új rovatokkal is bővült. Így még több témában tudják segíteni azokat, akik gazdasági témában keresik valamire a választ.

Folyamatosan a TOP10-ben

A tavaszi megújulást követően az oldal a várakozásokon felül teljesít. 2021 őszétől a Pénzcentrum a legolvasottabb magyar hírportálok között szerepel. Az oldal rendszeresen megtalálható a TOP10-es élmezőnyben, sőt,

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

december 16-án elérte rekordolvasottságát is: 524 ezer RU-val (Real User - napi egyedi belföldi látogatószám, a Gemius adatai alapján).

A Portfolio Csoport hírportáljai, a Portfolio és a Pénzcentrum 2021-ben vezették a legolvasottabb gazdasági oldalak listáját, és mindkét oldal folyamatosan a hírportálok TOP 10-es mezőnyében szerepel.

Címkék:
pénzcentrum.hu, díj, portfolio, honlapverseny, honlap,