Történelmi rekord dőlt meg a Hatoslottón: 13 éve nem volt ekkora a nyereményösszeg

Pénzcentrum2021. december 12. 16:22

Mivel ismét telitalálatmentes hetet zárt a Hatoslottó a 49. héten, így jövő héten 3 milliárd forintra nőtt a várható főnyeremény. A 29 hetes halmozódás következtében felduzzadt összeg történelmi rekordot jelent: néhány tízmillió forinttal előzte a legutóbbi rekordösszeget, a 2,958 milliárd forintos álomnyereményt. Ezzel 13 éves csúcsot döntött a Hatoslottó főnyereménye.

Jelen állás szerint az aranyvasárnapon több játékban is milliárdok várnak a szerencsevadászokra, hiszen az Ötöslottón is 2 milliárd 700 millió forint keresi majd gazdáját. A Hatoslottó jackpotja pedig történelmet írt.

A magas nyereményösszegek már ezen a héten lázba hozták a szerencsevadászokat: nemcsak az alapjátékok száma nőtt meg, hanem a feladott szelvények száma is, mind az Ötös-, mind pedig a Hatoslottót többen játszották az átlagos halmozódási időszakhoz viszonyítva. További érdekesség, hogy a Hatoslottó telitalálatmentes időszak alatt Fortuna nagy kedvence volt a 2-es szám, ez már tízszer szerepelt a nyerőszámok között, míg a 26-os szám egyszer sem került kihúzásra - írta korábbi közleményében a Szerencsejáték Zrt.

Címkék:
lottó, hatoslottó, nyeremény, szerencsejáték, sorsolás, főnyeremény, lottómilliárdos, rekordnyeremény, rekord, milliárd,