Bejelentették a Sziget első sztárfellépőit: ők már biztosan itt lesznek a 2022-es fesztiválon

Pénzcentrum2021. november 23. 10:07

Két év kihagyás után 2022 augusztus 10-15-ig megtartják a Sziget Fesztivált. A fellépők között pedig már biztosan ott lesz az az Arctic Monkeys, Dua Lipa és a Kings Of Leon is.

A koronavírus-világjárvány miatt két évben sem rendezték meg a Sziget Fesztivált. Ezzel szemben 2022-ben úgy készülnek a szervezők, hogy lesz Sziget, méghozzá augusztus 10-15-ig. Az eseménnyel kapcsolatban pedig most az is kiderült, hogy kik lesznek az első sztárfellépők.

A friss bejelentésből az derül ki, hogy eddig a három legnagyobb fellépő az Arctic Monkeys, Dua Lipa és a Kings Of Leon lesz. Rajtuk kívül persze szép számmal érkeznek még sztárok 2022-ben, itt lesz például a Bastille, Jon Hopkins, Bob Moses, de érkezik Budapestre majd Woodkid is. Az eddig bejelentett előadók névsorát a lenti képen tudod átböngészni:

A fellépőkön túl természetesen megérkeztek a jegyárak is. A hatnapos fesztivál bérlet 104 000 forinttól lesz elérhető, a háromnapos bérlet 70 000 forinttól, míg a beköltözőjegy 20 000 forintba fog kerülni. Napijegyet egyelőre még nem lehet vásárolni, az eddig felsorolt jegytípusokat "Early Birdként" értékesítik.

Címkék:
sziget, buli, sziget fesztivál, sztárok, bulika,