Több mint 16 ezer magyarnak jól indult a hétvégéje: 64 millió forintot osztottak szét közöttük

Pénzcentrum2021. november 13. 09:40

Tegnap este kihúzták az Eurojackpot 2021/45. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten sem idehaza, sem külföldön nem volt telitalálat.

A következő sorsoláson bruttó 20 millió euróért, azaz 7,2 milliárd forintért izgulhatnak majd a nemzetközi szerencsevadászok.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 45. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

4, 30, 43, 44, 46; 1, 3.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezen a héten telitalálat nem született. Így a jövő heti várható főnyeremény bruttó 20 millió euró, azaz 7,2 milliárd forint az Eurojackpoton.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A legmagasabb magyar nyeremény az Eurojackpot 45. heti sorsolásán nettó 105 845 forint volt, a 4+1 találatért járó járó összegnek 11 magyar játékos örülhet. Az alacsonyabb nyerőosztályokban összesen pedig több mint 16 ezer magyarnak volt szerencséje, nyereményük összértéke közel 63 millió forint.

Címkék:
lottó, szerencsejáték, sorsolás, főnyeremény, eurojackpot, lottósorsolás, nyerőszámok,