Szép summa: ennyit kereshettek Berki Krisztiánék Mazsi élőben közvetített szülésén

Horváth Zsolt Benjámin2021. november 7. 15:01

A hét egyik legfontosabb bulvárhíre volt, hogy Berki Krisztián és párja Mazsi 1490 forintos "belépőért" élőben közvetítették gyermekük születését, mostanra az is kiderült, mennyit kereshetett a szokatlan stream-el. 

Csütörtök este jelentette be Berki Krisztián, hogy beindult a szülés a feleségénél, Berki Renátánál, azaz Mazsinál. A szülést a korábban bejelentett módon élőben közvetítették, megtekintése pedig nem is volt ingyenes: 1490 Ft-ba került az élmény az érdeklődőknek, akiknek ráadásul hajnalig kellett várnia a baba érkézésére. Berki Krisztián legújabb Instagram-posztja alapján ennek ellenére 195 ezren voltak kíváncsiak az élő közvetítésre.

Az érdeklődés minden előzetes várakozást felülmúlt. A közel 6 órás közvetítés-folyam során több mint 195.000 egyedi látogatója volt az oldalnak A világ több mint 50 országából voltak látogatóink, egészen távoli helyekről is érdeklődéssel követték a közvetítést, de a legtöbb rajongó természetesen hazai volt

- írta közösségi oldalán a celebritás.

A rengeteg néző miatt egyébként a beszámolók szerint időnként be is lassult az adás, túl voltak terhelve a szerverek. Ami azonban érdekesebb, hogyha utánaszámolunk, és valóban 195 ezer látogató fizette ki a sztárpárnak az 1490 forintos "beugrót", az azt jelenti, hogy a közvetítésen majdnem 300 millió forintot kerestek.

Persze  lehet, hogy a Berki által most bejelentett szám, csak az oldalt megtekintők száma és közülük nem mindenki fizette ki a belépőt, hiszen a felületen ingyenes tartalmak is elérhetőek a párról. Korábban a szülést közvetítő felület még csak 76 ezer látogatóról írt. Ha csak ennyi nézővel számolunk is és közülük mindenki kifizette a 1490 Ft-ot, Berki Mazsi szülése akkor is 113,2 forintot termelt.

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

De természetesen előfordulhat, hogy még ezen látogatók közül sem fizették ki mindannyian a közvetítésért kért belépőt. Ám ha a Berki által még közvetlenül a szülés után említett szerényebb, 32 ezres nézőszámot vesszük figyelembe, még az is azt jelenti, hogy 47,6 millió forint érkezett a Berki család kasszájába.

Címlapkép: Berki Krisztián Facebook-oldala

Címkék:
pénz, szülés, berki krisztián, belépő, millió, előfizetés, közvetítés,