Szakadék szélére került Damu Roland: gyógyszerre, lakbérre sem futja neki

Pénzcentrum2021. szeptember 28. 13:07

Két hete nem tud dolgozni az egykori tévés, így most a Facebookon kér segítséget ismerőseitől, rajongóitól, hogy ki tudja fizetni a számláit és a gyógyszereit.

Nagyon beteg, így ágyban fekszik egész nap Damu Roland, színész - erről több mint egy hete számolt be a közösségi oldalán. Mostanra sem gyógyult meg, ezért segítséget kér, hogy ki tudja fizetni a gyógyszereit, számláit: " Sajnos lassabban és nehezebben gyógyulok, mint gondoltam. Két hete nem tudok dolgozni. Tisztelettel kérem azokat az embereket, akik akarnak és tudnak segíteni nekem, tegyék meg" - írja.

Kizárólag pénzre van szüksége, hogy a lakhatása és a gyógyszerei kiváltása ne okozzon gondot számára. Bevallja, hogy nem volt könnyű megírnia ezt a posztot, de most a muszáj nagy úr.

Loading...

"Amennyiben most segítesz rajtam, ígérem, hogy gyógyulásom után, elmegyek hozzád akár születésnapodon, akár névnapodon köszönteni téged vagy kedves szeretteidet" - írta a bejegyzése végén.

 

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

Címkék:
pénz, facebook, adomány, színész,