Itt az HBO nagy bejelentése: új streamingszolgáltatás érkezik Magyarországra

Pénzcentrum2021. szeptember 8. 17:10

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában. Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network produkcióinak gyűjtőhelye.

A WarnerMedia közvetlen fogyasztói streamingfelülete, az HBO Max október 26-án indul Európában. Svédország, Dánia, Norvégia, Finnország, Spanyolország és Andorra lesz az első hat európai ország, ahol elérhetővé válik a streamingcsatorna – derül ki az HBO közleményéből.

2022-ben a fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max: Magyarországon kívül Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia nézői is megtalálhatják. Emellett jövőre további területeken is tervezik a szolgáltatás bevezetését.

Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) „magas minőségű szórakoztató univerzumát” kínálja majd egy közös felületen, Európában először.

Az HBO Maxról a tavalyi évben lehetett sokat olvasni, amikor anyacége a koronavírus-járvány terjedése miatt úgy döntött, számos premierfilmet a mozis forgalmazással egyidejűleg ezen a felületen is elérhetővé tesz.

Címkék:
szolgáltatás, hbo, hbo go, streaming, streaming szolgáltatás,