Kiszivárgott, ekkor dobhatják piacra az iPhone 13-at: ebből is több verzió lesz

Pénzcentrum2021. augusztus 26. 15:25

Kiszivárgott, hogy szeptember 17-étől lehet majd megrendelni a 13-as iPhone-okat. A pletykák szerint az új csúcsmobilok jobb kamerát kapnak, és 1 TB-nyi tárterülettel is elérhetőek lesznek.

Egy kínai forgalmazó oldala arról árulkodik, hogy az iPhone 13 Mini, az iPhone 13, az iPhone 13 Pro, illetve az iPhone 13 Pro Max  szeptember 17-én kerül piacra - írja az ITHome alapján a 24.hu.

Bár a felvételek valódisága nem erősíthető meg, de az információk egybevágnak azzal, amiről korábban a PhoneArena is írt: belsős források, illetve az elemzők szerint is szeptember 14-én lehet az új mobilok bemutatója, három nappal később pedig elindul az előrendelések felvétele.

Az iPhone 13 az eddigi tudottak szerint jobb kamerarendszert kap, és elérhető lesz 1 TB tárhellyel felszerelt változatban is. Az iPhone 13 Pro Max lehet az első olyan Apple telefon, amibe 4000 milliamperóránál nagyobb teljesítményű akksi kerül, és llítólag idén még több színárnyalatot tervez bevezetni az Apple, a pletykák szerint az iPhone 13-mal megjelenik a Rose Pink szín, illetve egy Sunset Gold is. Az új készülékek árairól egyelőre nincs hír.

Címkék:
iphone, tech, telefon, apple, iphone 13,