Ő Vajna Timi vőlegénye: hatalmas gyémántgyűrűvel jegyezték el

Pénzcentrum2021. augusztus 13. 08:15

Eljegyezték Vajna Tímeát: hatalmas gyémántgyűrűt kapott barátjától. Andy Vajna özvegye az Instagramon kedvesét is megmutatta.

Eljegyezték Vajna Tímeát – minderről az érintett tett bejelentést az Instagramon, ahol kedvesét is megmutatta.

„Beleszeretni a legváratlanabb emberbe a legváratlanabb időben. Nem gondoltam, hogy készen állok erre, de annyira jó voltál hozzám” – írta Andy Vajna özvegye, aki az Instagramon a párját is megmutatta, a képeket lehet kapozgatni is:

A producer halála után már volt egy kapcsolata a magyar modellnek, azonban Zolival március 8-án bejelentette, hogy szakítottak. Már előtte is sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben a kapcsolatukban, hiszen már Valentin napon is egyedül osztott meg képeket a közösségi oldalán.

Később kiderült az is, hogy a pár már az esküvőt is tervezte, ezt Vajna Tímea nagymamája Marika árulta el a Borsnak. A nagymama, mikor megtudta, hogy véget ért unokája és Zoli kapcsolata, megkönnyebbült, ugyanis szerinte a modell körül legyeskedő férfiak „Andy Vajna kisujjáig sem érnek fel”. Végül nem volt esküvő, helyette egy méregdrága nyaralásra utazott el a pár.

Címkék:
házasság, andy vajna, instagram, vajna tímea,