24 ezer magyarnak jól indult a hétvégéje: 78,5 millió forintot osztottak szét közöttük

Pénzcentrum2021. augusztus 7. 11:20

Augusztus 6-án este kihúzták az Eurojackpot 2021/31. heti nyerőszámait. Ezen a játékhéten 5+2 találatos szelvény nem született, így a jövő heti várható főnyeremény bruttó 31,9 milliárd forint.

A legmagasabb nyerőosztályban, amelyben magyar játékosnak szerencséje volt, több mint 40 millió forint volt a főnyeremény.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 31. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

16, 19, 21, 29, 36; 1, 7.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) ezen a héten telitalálat nem született, az 5+1 találatért járó nyereménynek 9 külföldi játékos örülhetett. A magyar játékosok közül a legnagyobb nyereményre egy 5+0 találatos szelvény birtokosa számíthat: nettó 40 millió 350 ezer forintra.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Az alacsonyabb nyerőosztályokban pedig összesen valamivel több mint 24 ezer magyarnak volt szerencséje, akik között összesen nettó 78,5 millió forintot osztottak szét. A jövő heti várható főnyeremény bruttó 31,9 milliárd forint az Eurojackpoton.

Címkék:
lottó, szerencsejáték, eurojackpot, nyerőszámok,