Ilyen kerti palotákat épít a vidéki elit: a gyerekekért semmi sem drága

HelloVidék2021. augusztus 4. 08:15

A saját kerti játszóterek divatja az elmúlt években – részben a koronavírus miatti korlátozásoknak is köszönhetően - csak egyre fokozódik. Hol, mennyiért vásárolhatunk most kerti játszótereket? Mire érdemes odafigyelnünk, ha saját gyermekbirodalmat akarunk építeni, vagy építtetni? A HelloVidék szakembereket kérdezett erről.

Pár évtizeddel ezelőtt, gyerekként még egy fára kiakasztott hintának is mennyire örültünk a kertben! Álmodni se mertünk saját játszótérről, jó, ha volt egy-egy olyan közösségi terület, ahol különféle (rakéta-, kúp-, gömb- és ív-), vascsövekből hegesztett mászókákat, libikókákat és kakashintákat találtunk. De mennyit versengtünk értük! Persze, volt egy-két szerencsés gyerek már akkoriban is, aki farönkös-váras játszótér közelében nőtt fel, de amennyire akkor ritkaságszámba ment, most annyira gyakoriak ezek. Kertes házas övezetekben, kisgyerekes családoknál az otthoni játszótér lassan annyira megszokott része az udvaroknak, mint hajdanán a diófa és rajta egy hinta.

Ha érdekelnek a részletek, és hogy milyen kerti palotákat építeni a magyarok, akkor olvasd el a cikket a HelloVidék oldalán!

Címkék:
játék, kert, játszótér, hellovidék,