Őrületes hőség tarolja le az országot: előtte még egy záport is kapunk a nyakunkba

Pénzcentrum2021. július 4. 09:04

Magyarország időjárását egy magassági hidegörvény határozza meg, de már nem sokáig, ugyanis délnyugat felől egyre melegebb légtömegek érkeznek. - derül ki a met.hu jelentéséből 

Vasárnap az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint általában napos, gomolyfelhős, száraz idő lesz, az északnyugati szél is csak a Komárom-Szeged sávban élénkülhet meg.

Az északkeleti megyékben azonban a sok felhő mellett helyenként záporeső is várható.
A Dunántúl déli részein is zavarhatják felhők a napsütést.

A Dunántúl déli részein is zavarhatják felhők a napsütést. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 fok között várható.

Hétfő hajnalra a Dunántúlon erősen megnövekszik a felhőzet. Napközben ez a vékonyodó, egyre szakadozottabb felhősáv vonulhat kelet felé. Az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Az éjszaka második felében a nyugati megyékben több helyen, délelőtt elszórtan, délután már csak elvétve valószínű zápor, zivatar. Az északi, északnyugati szelet sokfelé élénk, helyenként erős, zivatar térségében átmenetileg viharos lökések is kísérhetik. A hőmérséklet hajnalban 13 és 19 fok között alakul. Délutánra 26 és 31 fok közé melegszik fel a levegő.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Címkék:
kánikula, hőmérséklet, zivatar, napsütés, dunántúl,