Itt a hivatalos dátum: ekkor kerül adásba a Barátok közt utolsó része

Pénzcentrum2021. június 29. 13:17

2021. július 17-én, 20 órakor vetítik le a Barátok közt utolsó részét. A sorozat 1998. október 26-án indult hódító útjára. Az RTL Klub július 1-jétől búcsúkampányt indít, melynek keretében plakátokon idézi fel az elmúlt közel két és fél évtized meghatározó pillanatait a 4-6-os villamos vonalán.

2021. július 17-én, 20 órakor vetítik le a Barátok közt utolsó részét az RTL Klubon. A sorozat a 10455-10456. epizódjával a Mátyás király tér lakói örökre kiköltöznek a nézők otthonaiból. A csatorna közleménye szerint Magdi anyus napokban történt visszatérése után más korábbi szereplőket is régi ismerősként láthat majd viszont a közönség a mindent lezáró duplarészben.

A Barátok közt 1998. október 26-án indult hódító útjára. A produkció készítői akkor alighanem még a legmerészebb álmaikban sem gondolták, hogy közel 23 évet ér meg a sorozat, amelyen túlzás nélkül generációk nőttek fel.

Az RTL Klub július 1-jétől búcsúkampányt indít, melynek keretében plakátokon idézi fel az elmúlt közel két és fél évtized meghatározó pillanatait a 4-6-os villamos vonalán, „Köszönjük a 23 közös évet!” címmel. A Barátok közt hivatalos weboldalán, valamint a Facebook- és Instagram-oldalán visszatekintések lesznek majd láthatók, így ismét találkozhat a közönség a legemlékezetesebb jelenetekkel.

Újra feltűnnek a régi kedvencek is a közösségi platformokon: az egykori szereplők arról vallanak majd, hogy mit jelentett számukra a Barátok közt. Az esténként jelenleg is látható színészek pedig hosszabban emlékeznek majd vissza a sorozathoz köthető fontos eseményekre. Július 1-jén a Vatera.hu közreműködésével jótékonysági árverés indul, melyen mindenkinek lehetősége nyílik licitálni a Barátok köztben látott ikonikus kellékekre, jelmezekre, díszletekre. Az aukción befolyó összeg az SOS Gyermekfalvak lakóinak életét könnyíti meg.

Címkék:
tévé, barátok közt, sorozat, rtl,