Less be Vajna Tímea új, 2,5 milliárdos villájába: minden négyzetméterből sugárzik a luxus

Pénzcentrum2021. június 24. 13:02

Egy Los Angeles-i portál úgy értesült, hogy Vajna Tímea új luxusingatlant vásárolt a városban. Az ingatlanban hat hálószoba és hét fürdőszoba található, a teremgarázsban pedig több luxusautó is elfér.

Egy Los Angeles-i portál úgy értesült, hogy a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegye 8,9 millió dollárért, azaz 2,5 milliárd forintért vásárolt luxusingatlant Beverly Hills egyik legfelkapottabb negyedében.

Mint írták, Vajna Tímea új, 650 négyzetméteres villájában hat hálószoba és hét fürdőszoba található, a teremgarázsban pedig több luxusautó is elfér. Nappal az óceánt, éjszaka pedig a város fényeit lehet megcsodálni.

A dirt.com nevű portál megjegyzi azt is, hogy Vajna Tímea 120 millió dollárt, azaz több mint 35 milliárd forintot örökölt az egykori producertől, nemrégiben pedig majdnem 5 millió dollárért (1,4 milliárd forintért) adott túl egy másik ingatlanon.

Képeket is közölt a luxusingatlanról az amerikai lap, ezeket itt tudod megnézni!

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

A Blikknek Vajna Tímea korábban azt mondta, olyan házat keres, ahol a családja is elfér, amikor meglátogatják Los Angelesben. Közeli ismerőse a lapnak most arról beszélt: az özvegy valóban régóta keres ingatlant magának, ám ő nem tud a vásárlásról.

Címlapkép: Redfin

Címkék:
milliárdos, luxusingatlan, luxusvilla, villa, usa, milliárdok, vajna tímea,