Kamu Eb-jegyekkel húzott le magyarokat a csaló: rengetegen bedőltek

Pénzcentrum2021. június 15. 19:01

Nagyjából 40 embert vert át az a férfi, aki közösségi média csoportokban kínált jegyeket a labdarúgó Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseire. Az áldozatok 24 000 és 96 000 forint közötti összegeket fizettek a csalónak, akitől utána hiába várták a belépőket.

Csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság a 28 éves M. Zoltánnal szemben.

Mint a police.hu beszámolt róla, a rendelkezésre álló adatok szerint a férfi közösségi média csoportokban kínált jegyeket a labdarúgó Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseire. Az eljárás jelenlegi adatai szerint négyen biztosan fizettek a férfinak 24 000 és 96 000 forint közötti összegeket.

Az ügynek közel negyven sértettje lehet, akik szintén vásároltak, belépőt azonban egyikük sem kapott.

A gyanúsítottat 2021. június 14-én hallgatták ki a zuglói rendőrkapitányságon; a férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Címkék:
csalás, csaló, rendőrség, jegy, belépő, foci eb, eljárás, meccs,