Valaki 31,5 milliárdot nyert az Eurojackpoton: több magyarnak is jól indul a hétvége

Pénzcentrum2021. május 29. 08:35

Kihúzták az Eurojackpot 2021/21. heti nyerőszámait. Egy telitalálatos szelvény született, egy külföldi játékos elvitte a 90 millió eurós (31,5 milliárd forint) főnyereményt, egy magyar játékos pedig 1,1 millió forintot kaszált, rajta kívül még több mint 22 ezer magyarnak volt szerencséje.

Ezen a héten több mint 22 ezer magyar játékosnak volt szerencséje, a legmagasabb magyar nyeremény 1,1 millió forintot ért.

Az Eurojackpot nyerőszámai a 21. játékhéten emelkedő számsorrendben a következők:

15; 26; 35; 37; 43; 3; 8.

A Szerencsejáték Zrt. honlapján található tájékoztatás szerint a legmagasabb nyerőosztályban (5+2) volt telitalálat,

egy külföldi játékos vitte el a 90 millió eurós (31,5 milliárd forintos) főnyereményt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Így a jövő héten (22.) bruttó 10 millió euró, azaz kb. 34 milliárd forint keresi majd gazdáját az Eurojackpoton. Az alacsonyabb nyerőosztályokban több mint 22 ezer magyarnak volt még szerencséje.

Címkék:
lottó, nyeremény, sorsolás, eurojackpot, nyerőszámok, milliárd,