Jön a nagy mozinyitás Budapesten: jövőhét közepén indulhat a jegyvásárlás a Corvinban, Puskinban, Toldiban

Pénzcentrum2021. április 23. 18:03

Amint megjelennek a vonatkozó rendeletek, a Budapest Film mozijai (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) ismét elindítják műsorrendi vetítéseiket.

Friss közleményben jelentette be a Budapest Film, hogy mozijai nemsokára nyithatnak. Mint írják,  Magyarország kormánya kilátásba helyezte a kulturális intézmények kinyitását, ha a beoltottak száma eléri a 4 milliót – így hamarosan a filmszínházak is újra fogadhatnak nézőket.

Nagyon várjuk már ezt a pillanatot, s amint megkapjuk a hivatalos tájékoztatást, s amint megjelennek a vonatkozó rendeletek, a Budapest Film mozijai (a Művész, a Puskin, a Toldi, a Tabán, a Kino Cafe és a Corvin) ismét elindítják műsorrendi vetítéseiket

- áll a közleménybyen. "Ha az összes járványügyi szabály tisztázódik, hogy mikortól, milyen korlátozásokkal, feltételekkel vetíthetünk, talán már a jövő hét közepétől lehetséges lesz az online jegyvásárlás, s hétvégétől újra biztosíthatjuk közönségünknek a hagyományos mozizás élményét" - tették hozzá.

Címkék:
mozi, mozijegy, újranyitás, művészmozi,