Brutális köd tarolta le a fővárost: képeken mutatjuk, amit éppen nem látsz

Mr. Lájk2017. október 20. 10:30

Elképesztő ködre ébredt ma reggel Budapest, sokan kinéztek az ablakon és a szokásos kép helyett a nagy fehér semmi fogadta őket, de sok turista is a fejét vakargathatta azon gondolkodva, hol is van az a sok szép épület és nevezetesség, ami miatt idejött. Nézzük, mi tűnt el ma reggelre Budapesten, a végén pedig szavazhatsz, melyiket ne kelljen soha többé nézned.

A Lánchíd

Ilyen ma:

Ilyen normálisan:

A Néprajzi Múzeum

Ilyen most:

Ilyen volt:

A Hősök tere

Ma reggel:

Ha látszik is:

A Szabadság híd

Most:

Régen:

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

A Petőfi híd

Ma reggel:

Normálisan:

A Margit híd

Most:

Régen:

A Parlament

Ma reggel:

Egyébként:

Persze lehet, hogy neked valamelyik nélkül jobban tetszik a főváros, úgyhogy itt most szavazhatsz is, melyiket ne lássuk viszont:
A borítókép illusztráció, nem a ma reggeli ködben készült, forrása: MTI Fotó / Balogh Zoltán

Címkék:
otthon, ingatlan, Budapest, turizmus, időjárás, köd, reggel, lánchíd, szabadság híd,