Ezt nézd meg: így járt a sérült srác, amikor zaklatták a suliban + VIDEÓ

Mr. Lájk2017. július 27. 16:45

Nem hiszed el, mit tett öt cula gyerek fogyatékos iskolatársukkal, pedig csak komolyan vették az iskolai eskü szövegét.

Miért utaznál valakire, akinek speciális szükségletei vannak?

- tette fel a kérdést a USA Today videójában annak az öt, ötödikes srácnak az egyike, akik elhatározták, nem engedik, hogy fogyatékkal élő társuknak bármi bántódása essen.

A videó tanúsága szerint mindig társuk mellett állnak: 

  • sportolás közben, 
  • ebédnél, vagy 
  • egyszerűen csak a szünetekben. 

A fogyatékos srác anyukája elmondja a videóban, hogy fiának megváltozott az élete: mielőtt az ötödikes csapat eldöntötte, hogy mellé áll, nem akart kimenni a teremből a szünetekben, most meg örömmel ebédel és játszik a többi gyerekkel.

Az amerikai iskolában egyébként minden nap felesküdnek az Egyesült Államok lobogójára. Az eskü szövege így hangzik:

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

"Hűséget fogadok az Amerikai Egyesült Államok Zászlajának és a köztársaságnak, amelyet jelképez: egy és oszthatatlan Nemzet az Isten színe előtt, amely szabadságot és igazságosságot nyújt mindenkinek."

Az ötödikesek úgy néz ki, szöveghűen értelmezték az esküt.

(The Epoch Times; Az eskü szövegének fordítása pedig a Wikipédiáról származik)

Címkék:
suli, zaklatás, példaképek, csapat,