Döglött tehén, élő hal, fürdőkád - nem hiszed el, miket akartak már feladni poggyászként

Mr. Lájk2017. július 12. 15:30

Egy ausztrál srác a hétvégén poggyászként adta fel dobozos sörét. Őt is meglepte, hogy viszonylag simán ment a dolog, ráadásul az ital sértetlenül ért földet. Közel sem ez a legfurcsább dolog egyébként, amit poggyászként adtak vagy szerettek volna feladni. Mutatjuk, mikkel próbálkoztak már utasok.

Egy ausztrál srác úgy döntött, megpróbálja feladni poggyászként dobozos sörét. Nem hirtelen ötletől vezérelve csinálta, első körben a listán volt a dezodor is, de végül a sör mellett döntött. A Melbourne-i reptéren legnagyobb meglepetésére elfogadták a dobozos sört poggyászként, ami sérülés nélkül ért földet Perthben. 

Loading...

A dobozos sör egyébként korántsem tűnik akkora őrültségnek ahhoz képest, miket próbáltak már feladni utasok poggyászként. A brit Independent összegyűjtötte a legelképesztőbb dolgokat. A teljesség igénye nélkül próbáltak már repülőre vinni poggyászként élő halat egy vízzel teli nejlonzacskóban, egy Londonból Johannesburgba tartó gépre egy fürdőkádat próbáltak feladni.

Egy nevadai reptéren egy hűtőszekrénnyel próbálkoztak, de a John Fitzgerald Kennedy nemzetközi repülőtérről Londonba tartó egyik gépre valaki egy döglött tehenet szeretett volna feladni poggyászként.

Címkék:
utazás, repülő, repülőtér, nejlonzacskó, poggyász,