Elképesztő kívánságokkal álltak elő a Sound sztárjai

Mr. Lájk2017. július 4. 16:30

Korábban főleg méregdrága italokat kértek a fesztiválok sztárfellépői, az idei listán viszont a panda macitól kezdve a műbajuszig mindent van.

Van zenész, aki egy egyszerű, eldobható fényképezőgépet kér - írja a szeretlekmagyarország.hu. Egy kaliforniai csapat soundos pólókat és sapkákat kért fellépőruhaként, míg a tavalyi fellépését az utolsó percben lemondó Shulz, egy magyar focimezt akar majd viselni a szettje alatt. Egy kanadai formáció hosszan sorolta, hogy kik nem mehetnek fel a színpadra, amíg játszanak. Ezek közt vannak trapéz artisták, go-go táncosok, gólyalábasok és beszélő papagájok is.

Egy svéd duó pedig arról ír, hogy lehetőleg ne mopedet, segway-t, egykerekűt, El Caminót vagy a Vissza a jövőbe című filmben halhatatlanná vált DeLoreant küldjenek értük a szervezők a reptérre. Aztán van, aki rengeteg csokit kért, mások felbélyegzett helyi képeslapokat, de van, aki egy ping-pong asztalt és egy panda macit akar az öltözőjébe, sőt olyan is volt, aki azt írta, hogy többféle műbajuszt szeretne, és "a jelenlegi vagy egy korábbi elnökünk maszkját".

Címkék:
balaton sound, bizarr, fellépők, sztárok,