Ezekkel a piákkal nyomhatsz be a kínzó meleg ellen, természetesen tüskével

Mr. Lájk2017. július 3. 10:36

Múlt hét óta nagyot megy az interneten az RTL Klub Híradó által megszólaltatott úr, aki alternatív javaslatot mutatott be a hőhullám elleni védekezésre: három liter sör, tüskével. Most kiszámoltuk, hogy az áruházak akciós újságjai alapján mennyibe is kerül a módszer.

Aki lemaradt volna a múlt héten, vagy csak fel szeretné frissíteni a memóriáját, ezt válaszolta egy úr az RTL Klub hírműsorának arra a kérdésére, hogy miképpen lehet védekezni a hőhullám ellen:

Megnéztük, hogy az áruházláncok akciós újságjainak kínálata alapján mennyibe is kerül az új módszer, azaz mennyibe kerül 3 liter sör és literenként egy feles égetett szesz, ami ugye másfél decinek felel meg:

Tesco

De Helder Mild félliteres sör ára 119 forint, az akciós újságban fellelhető legolcsóbb tömény a Sir Herald London Dry Gin hét decije 2 299 forint. Hat dobozos sör és három feles ára tehát 1 207 forint.

Aldi

Az Aldi újságjában a legolcsóbb dobozos sör (fél liter) 129 forintba kerül, égetett szeszből viszont egy meglehetősen drágát hirdetnek, Remy Martin Cognac VSOP-t, melyből egy üveg (hét deci) 11 990 forint. Ennek megfelelően három liter sör és másfél deci égetett konyak ára 3 343 forint.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Lidl

A Lidl akciós újságjában a kétliteres kiszerelésű sör 449 forint, az akciós Jim Beam viszki pedig 4 299 forintba kerül. Három liter sör tehát három tüskével 1 595 forintra jön ki.

Az RTL-es úr módszerével kapcsolatban meg kell azonban jegyezni, hogy tudományos alapja nincs sok, így a fenti praktika helyett ajánlatos kerülni a fizikai munkát, árnyékban tartózkodni, sok vizet inni, leégés ellen pedig naptejet használni, illetve a legerősebb UV-sugárzással rendelkező órákban egyáltalán nem menni a napra.

Címkék:
nyaralás, nyár, alkohol, naptej, tipp,