Ez a lány sem arra használja a társkeresőt, amire kéne: mit árul ekkora hévvel?

Mr. Lájk2017. június 28. 15:31

Egy 19 éves lány pénzért árulja a róla készült, feltehetően pikáns képeket a népszerű társkereső mobilalkalmazáson, a Tinderen keresztül. Az egyébként kérdéses, hogy a kért összeget átutalva mi a biztosíték arra, hogy a képekre áhítozók megkapják a képet. Te fizetnél egy ezrest egy képért?

A Tinder mobilalkalmazást a készítői társkeresési célból találták ki, azonban akadnak oylanok, akik ebből is megpróbálják lehúzni a saját sápjukat. Nincs ezzel másképp a 19 éves Zsófia sem, aki a magáról készített feltehetően kihívó képeket árulja egy ezresért. Aki arra gondol, hogy a lány valószínűleg csak viccel, annak eláruljuk, hogy a fizetéshez a bankszámláját is megadta, így akár azonnal mehet az átutalás, ha nem hiszed, akkor nézd meg az alkalmazásban készített screenshotot:

Persze a kihívó kép ellenére egyáltalán nem biztos, hogy a befektetés megtérül és tényleg pikáns képet kap a lánytól, aki elküldi neki a kért összeget, azonban bizonyára lesz olyan, aki megpróbálkozik ezzel.

Nem ebből keresi magát degeszre

Az szinte garantálható, hogy nem a tinderes képküldéssel keresi magát degeszre Zsófi, pedig egyes közösségi médiával foglalkozó munkák mostanra más egészen jó fizetéssel kecsegtetnek. Az átlagkereset eléréséhez egyébként havonta 201-202 képet kellene eladnia, a KSH legfrissebb adatai szerint ugyanis a nettó átlagkereset jelenleg 201 500 forint.

Címkék:
pénz, őstermelő, lájk,