UNDORÍTÓ! Valóban ezt etetik velünk az élelmiszergyártók? + videó

Mr. Lájk2017. június 26. 15:05

Nagy változásokat hoznak a Magyar Élelmiszerköny hamarosan életbe lépő módosításai. A gyártóknak vagy változtatni kell a virslik és húsok összetételén, emelve a hústartalmat, vagy a most ilyen néven futó termékeket át kell nevezniük.és idén nyáron életbe lépett a kenyerekre vonatkozó frissítés is. Szigorodott a pékáruk besorolása, és szigorúbb szabályok vonatkoznak a különleges gabonából készült termékekre. Mindez szép és jó, de ne legyenek kétségeink: az élelmiszergyártók még mindig trükköznek.


Nagy változásokat hoznak a Magyar Élelmiszerköny hamarosan életbe lépő módosításai. A gyártóknak például vagy változtatni kell a virslik és húsok összetételén, emelve a hústartalmat, vagy a most ilyen néven futó termékeket át kell nevezniük.

Idén nyáron életbe lépett a kenyerekre vonatkozó frissítés is. Szigorodott a pékáruk besorolása, és szigorúbb szabályok vonatkoznak a különleges gabonából készült termékekre is. Mindez szép és jó, de ne legyenek kétségeink: az élelmiszergyártók még mindig trükköznek, és gyakran szemetet etetnek velünk.

Ez derül ki legalábbis ebből a videóból. Igaz, hogy a felvétel 2 évvel ezelőtti, de jelentős változás azóta sem történt.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

 

Címkék:
élelmiszer, élelmiszerbiztonság,