Ilyen is csak a filmekben van: pénz hullott az égből, az emberek egymást taposták érte

Pénzcentrum2024. április 14. 13:45

Ezresekért taposták egymást gyerekek a Deák téren szombaton, miközben influenszerek 2 millió forintot szórtak szét köztük.

Tömeghisztériába és káoszba fulladt egy telefontokokat gyártó magyar cég szokatlan reklámfogása - írja a 444. A telefoktokokat gyártó magyar cég, a Mobilfox háza táján alakult ki kisebb turbulencia, miután állítólag kirúgták a reklámarcukat, a „Szia, te Mobilfox member vagy?” videókból ismert Szépréthy Rolandot. 

A férfi ugyanakkor ezt nem hagyta annyiban, előbb ellopta a Mobilfox TikTok-csatornáját, majd 25 százalékos részesedést vagy 100 millió forintot kért a cégtől. A követőknek pedig azt ígérte, ha megkapja, amit kér, akkor 2 millió forintot fog szórni a székház tetejéről. A pénzosztást végül szombat délutánra hirdette meg.

Az épület előtt hatalmas tömeg gyűlt össze, a zömmel tizenévesek egymást taposták az égből hulló ezresekért, majd kilépett a kapun Mobilfox Roli és Diller Kevin cégtulajdonos biztonsági emberek gyűrűjében, akiknek a vezetésével a Deák térre vonult a tömeg. Eközben a mobilfoxosok tovább osztogatták a pénzt, amiből arra lehet következtetni, hogy vagy megvalósult a tulajdonrész-szerzés, vagy talán nem is volt soha probléma a felek között.

A 444 úgy tudja, hogy a veszélyes médiahekkben senki nem sérült meg súlyosan, bár a mentőket riasztották, miután a szomszédos építkezésre többen bemásztak pénz után kutatva.

Címkék:
pénz, otthon, akció, telefon, tömeg, marketing, millió,