Tényleg áron alul árulják Törőcsik Mari legendás házát: kiderült a teljes igazság a velemi ingatlanról

Pénzcentrum2024. február 19. 22:04

Korábban körbefutott a hír a magyar médiában, hogy hiába árulják 45 millió forintért a színészlegenda egykori velemi otthonát, nem akad rá vevő. Most azonban kiderült, hogy ez köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Mint arról korábban beszámoltunk, a sajtó arról értesült, hogy titokban árulták Törőcsik Mari egykori otthonát. A Blikk azt írta, Törőcsik Mari baráti környezetéből megtudták, hogy a színésznő lánya közöttük keresi édesanyja egykori házának új tulajdonosát, és szóban 45 millió forintért már többeknek felajánlotta azt. Az újság forrása szerint viszont a velemi ház, az udvarral és a gazdasági épülettel együtt, ami így összesen 1450 négyzetmétert tesz ki, jóval többet ér.

A Best magazin most utánajárt, mi igaz ebből, és nagyon úgy tűnik, nem sok. Az ingatlanról a legendás színésznő még életében lemondott, a lányára, Terézre hagyta, aki azonban anyja 2021-ben bekövetkezett halála után nem szándékozott odaköltözni. Így az ingatlan közel három éve üresen áll.

Egy neve elhallgatását kérő helyi lakos szerint azonban mindez köszönőviszonyban sincs a valósággal. Mint mondta, naponta járnak szellőztetni a szomszédból, illetve a ház is rendben van tartva, egyáltalán nem elhanyagol az ingatlan. A 45 millió forintos eladási ár kacsa,

Gondoljanak csak bele, ha valóban ilyen alacsony áron lehetne megvenni, valószínűleg sorban állnának érte a vevők, mégiscsak az ország egyik leghíresebb színésznőjének korábbi otthonáról beszélünk.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

 - mondta a lapnak egy velemi lakos. Ő úgy tudja, többen is örömmel megvásárolnák, nem is egy pályázó van rá. Minden Teréz akaratától függ.

Címlapkép: MTVA/Gyűjtemény: Keleti Éva

Címkék:
ingatlan, ház, millió, eladás, színésznő, törőcsik mari, használt ingatlan,