Így alakul a szemétszállítás rendje az év végén: erről mindenkinek tudnia kell!

Pénzcentrum2023. december 29. 14:00

Hosszabban lesznek nyitva a hulladékudvarok december 30-án, szombaton. A szemétszállítás a megszokott rendben fog üzemelni.

A Budapesti Közművek keretein belül önállóan működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió az újévi ünnepi időszakban is a már megszokott rend szerint szállítja el a hulladékot, december 30-án, szombaton pedig az öt kiemelt forgalmú hulladékudvarban hosszított nyitva tartással segíti a lakosokat.

Az FKF Hulladékgazdálkodási Divízió újévi ünnephez kapcsolódó munkarendje az alábbiak szerint alakul:

2023. december 30. (szombat): Munkatársaik a kommunális és a szelektív hulladékszállítást a szokásos szombati program szerint végzik. A lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok a szokásos hétvégi nyitvatartással, a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok hétköznapi, az alábbi, kiemelt forgalmú hulladékudvarok pedig az ünnepre való tekintettel hosszított nyitvatartással, 8:00 – 19:30 óra között állnak a környezettudatos lakosok rendelkezésére:

  • XV. kerület Károlyi Sándor út 166.
  • XVI. kerület Csömöri út 2-4.
  • XVIII. kerület Besence utca 1/a.
  • XVIII. kerület Ipacsfa utca 14.
  • XXII. kerület Nagytétényi út 335.

2023. december 31. (vasárnap):

Munkatársaik a kommunális és a szelektív hulladékszállítást a szokásos vasárnapi program szerint végzik.

2023. december 31. és 2024. január 1. között a telefonos ügyfélszolgálat és a személyes ügyfélszolgálati irodák, a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok zárva tartanak.

2024. január 1. (hétfő):

Munkatársaik a kommunális és a szelektív hulladékszállítást a munkanapokon szokásos hétfői program szerint végzik.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

2024. január 2. (kedd):

A kommunális és a szelektív hulladékszállítás a szokásos keddi program szerint történik. A Szemléletformáló és Újrahasználati Központok és a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok 10:00 órakor nyitnak.

A telefonos ügyfélszolgálat és a személyes ügyfélszolgálati irodák a megszokott nyitva tartás mellett állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Címkék:
otthon, szemétszállítás, szelektív, szelektív hulladék, szemét, december, kerület, fővárosi szemétszállítás, kerületek,