Árulja lakását a TV2 sztárja: ennyit kér otthonáért Stana Alexandra

Pénzcentrum2023. december 16. 18:34

Eladja 34 négyzetméteres tetőtéri ingatlanát Stana Alexandra, a Dancing with the Starsban feltűnt táncosnő. A lakásért az új tulajdonosnak 36 millió forintot kell fizetnie.

Stana Alexandra közösségi oldalain hirdeti eladásra kínált budapesti XVIII. kerületi lakását. A 34 négyzetméteres tetőtéri ingatlan közel 36 millió forintért megvásárolható - szúrta ki a Blikk

A lap felidézte, a 31 éves táncosnő a Dancing with the Stars csapatát erősíti a műsor indulása óta, idén például Marics Peti oldalán tűnt fel, akivel egészen a döntőig menetelt. Közös szerepléseikkel pedig bőven adtak okot konspirációkra a közöttük lévő kapcsolatról. Bár végig cáfolták, hogy munkakapcsolatnál akár egy picivel is több lenne közöttük, a döntő után nem sokkal kiderült, hogy Alexandra és párja, Meggyes Dávid szétköltöztek.

Pontosan azóta sem tudni, mi folyik a férfi és a nő között, mennyire végleges a különköltözés vagy esetleg fontolgatják-e a kapcsolatuk befejezését: az viszont biztos, hogy Alexandra eladja a lakását, ez nem az a lakás, amiben Meggyessel lakott együtt.

 

Címkék:
otthon, lakás, ingatlan, tetőtér, tv2, televízió, millió, adásvétel,