Brutális terrortámadás Brüsszelben: félbeszakadt a belga-svéd focimeccs is, ketten meghaltak

MTI2023. október 16. 22:27

Két ember életét vesztette egy lövöldözésben hétfőn este Brüsszel belvárosában - közölte a belga rendőrség.

 A helyi sajtóban amatőr felvételek jelentek meg, amelyeken egy férfit lehet látni, ahogy több lövést is lead egy állomás közelében fegyveréből.

A belga hírügynökség szerint a két áldozat svéd állampolgár volt és feltehetőleg fociszurkolók lehettek. A svéd válogatott hétfőn este játszik a belgiumi csapattal az incidens helyszínétől nagyjából öt kilométerre található Heysel stadionban.

Ilse Vande Keere rendőrségi szóvivő szerint a hatóságok gyorsan kiérkeztek a helyszínre és haladéktalanul lezárták a környéket. A lövöldözés körülményeiről nem mondott részleteket. A belga hírügynökség szerint egyelőre nem volt őrizetbe vétel az ügyben.

Mindemellett több európai országban is fokozott készenlétben vannak a hatóságok az izraeli események miatt.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Félbeszakadt a belga-svéd találkozó

A szünetben félbeszakadt a kontinensviadalra már biztosan kijutott belga válogatott és vendége, a svéd csapat mérkőzése a jövő évi, németországi labdarúgó Európa-bajnokság selejtezősorozatának hétfői játéknapján.

A találkozó 1-1-es állásnál, a szünetben a svéd válogatott kérésére félbeszakadt, a belgák elfogadták a döntést.

Címkék:
otthon, brüsszel, svédország, futball, terrorcselekmény, lövöldözés,