Szörnyű, ami Törőcsik Mari egykori otthonával történik: ezt már a faluban sem nézik jó szemmel

Pénzcentrum2023. szeptember 23. 11:53

Két és fél éve áll üresen Törőcsik Mari egykori otthona. Velem polgármestere szerint a néhai színésznő lányával régen találkoztak, a helyiek szomorúak, hogy a ház lassan az enyészeté lesz.

Lassan két és fél éve áll üresen Törőcsik Mari egykori otthona - írja a Blikk. A helyiek szerint Velem kedvenc lakójának volt otthona olyan, mint egy kísértetház.

A szomszédasszony, aki egyébként Törőcsik Mari egyik legjobb barátja volt, hetente átmegy kiszellőztetni, de egyébként senki más nem tette be a lábát abba a lakásba lassan két éve. Teréz nem sokkal az anyja halála után egyszer járt Velemben, akkor talán összeszedte azt, ami számára fontos volt a házból, de azóta nem. A ház pedig így, hogy senki nem gondozza, senki nem él benne, szépen-lassan az enyészeté lesz

- mondta egy felubeli. A környéken lakók szerint a legrosszabb, ami történhet, hogy szellemházzá válik az egyébként több tízmillió forintot érő ingatlan. Bakos László polgármester elmondta, nem tudja, a család mit tervez a néhai színésznő házával, de a falusiak nem örülnek, hogy nem történik semmi.

Azt azonban el tudom mondani, hogy a művésznőről elnevezett utcában már a harmadik ház tetejére is felkerült a tető. Emellett minden telket eladtak, szóval épülnek a következő otthonok a Törőcsik Mari utcában

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

- tette hozzá.

Címlapkép: Keleti Éva, MTI/MTVA

Címkék:
otthon, ingatlan, falu, ház, örökség, színésznő, törőcsik mari,