Öngyilkos lett a magyar milliárdos: megszólalt, ezek voltak az utolsó gondolatai

Pénzcentrum2023. augusztus 12. 12:39

A milliárdos galériatulajdonost, aki az eddig ismert adatok szerint a Margit-hídról ugrott a Dunába augusztus 1-jén találták meg. Holttestét a Kopaszi-gátnál emelték ki a vízből hétfőn, ám a haláleset körül továbbra is rendkívül sok a kérdőjel. 

A várnegyedben elegáns művészeti galériát üzemeltető, az éjszakai életben ismert vállalkozó holttestét találták meg néhány napja a Dunában – írjta meg a Pénzcentrum.  A tragédia sokkolta a celebvilágot, Rácz Jenő sztárséf igazi nagypályásként, talpig úriemberként jellemezte az elhunytat, aki az összes luxusrendezvényen tiszteletvendég volt és sosem mutatta depressziónak még a jelét sem.

Hasonlóan beszélt róla Somos Zoltán sztárügyvéd, és Szegedi Fecsó is. A férfi környezetéből azt mondták, üzleti problémái lehettek, ám elképzelhetetlennek tarják, hogy önszántából ugrott a Dunába. A rendőrség szerint idegenkezűség gyanúja nem merült fel az ügyben, büntetőeljárás nem indult.

A Blikk most megtudta, a fővárosi éjszakai élet népszerű figurája élete utolsó időszakában komorabbá, magába fordulóbbá vált. „Most minden nagyon ellenem esküdött” - fogalmazott halála előtt három nappal egy barátjának, akinek ez a mondat csak utólag nyert értelmet.

Címkék:
milliárdos, magyarország, halál, öngyilkosság, haláleset, magyar, öngyilkos, blikk,