Remegett a föld Nógrád megyében: itt vannak a részletek

Pénzcentrum2023. június 7. 19:45

5,1 -es erősségű földrengés volt kedd este fél nyolckor Románia nyugati részén a magyar határ mellett. Arad megyében hatalmas téglák estek le a házakról, kémények dőltek le, autók sérültek. A földrengés olyan erejű volt, hogy az RTL Híradó riportja szerint sokan érezték Magyarországon is. 

Arad belvárosában régi bérházak sérültek meg a földrengésben. Hatalmas tégladarabok estek le róluk, a lakók az utcára rohantak. Egy boltban sorra hullottak a termékek a földre a rázkódás erejétől, autók sérültek meg. 

Magyarországon is érezni lehetett a földrengést, a szeizmológiai obszervatóriumnál rengeteg bejelentést kaptak. „Főleg az ország délkeleti részéről. Szeged, Békéscsaba, de akár még Budapestről is, Győrből, Pécsről, hogy a csillárok kilengtek” – ismertette Fodor Csilla szeizmológus.

Békéscsaba kertvárosi részén volt, ahol a csillár, volt, ahol a kanapé rengett.

Néztem a sorozatomat, feküdtem az ágyon és mellettem a kutya. Hát mit csinál már itt ez a kutya, mondom, fölborít ágyastól, de nem a kutya volt, az meg sem mozdult, hanem az ágy, mintha alul lett volna valami és nyomja föl

– mondta a Híradónak egy helyi, Kis Mária.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

 

 

Címkék:
kutya, mozgás, pánik, régió, rtl, földrengés, békéscsaba, nógrád,