Társasházba kényszerültek Korda Györgyék: a bútoraik felétől el kellett köszönni

Pénzcentrum2023. június 6. 09:31

Korda György és Balázs Klári nem rég vettek végső búcsút a Korda-villától, ahol 30 éven keresztül éltek. A házaspár most egy kisebb és élhetőbb tetőtéri lakásba költözött – írta meg a Bors.

A Korda házaspár már hónapokkal ezelőtt birtokba vette a 150 négyzetméteres új lakását, azóta sem sikerült teljesen berendezkedniük az otthonukba. Ugyanis nincs könnyű dolguk, hiszen egy fele akkora lakásba kellett átköltözniük, mint a megszokott Korda-villa. Ráadásul a költözést nem csak az érzelmi kötődés nehezítette meg: a mindössze 150 négyzetméteres villa közel fele akkora, mint az előző otthonuk, így kénytelenek voltak szortírozni.

Balázs Klári és Korda György több bútorukat, szőnyegeket és függönyöket is elajándékozott a II. kerületnek, ahol a régi és a jelenlegi otthonuk is van. A felajánlást pedig örömmel fogadta a kerület: a hírek szerint a Budapesti Szent Ferenc Kórház Bakonyban található pihenőházába kerültek a leselejtezett bútorok.

A szomszédokkal a Bors információi szerint jól kijön a házaspár, és bár még nem felhőtlen a boldogság Balázs Klári szerint nem lesz baj.

Gyurikám még egy kicsit szomorkodik néha, hiányzik neki a Villa, mégiscsak 30 évet életünk ott. De tudom, hogy meg fogja szokni ezt a gyönyörű lakást is, hiszen kényelmesen vagyunk itt. Gyuri egyébként mindennap ül a szobabiciklijén, és bámulja a csodálatos kilátást. Ilyenkor látom rajta, hogy boldog, egyszóval jó helyünk lesz nekünk itt

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

– mondta Balázs Klári.

Címkék:
otthon, luxusingatlan, villa, költözés, luxusotthon, korda györgy, balázs klári,