Meghalt Tina Turner

Pénzcentrum2023. május 24. 20:44

Szerdán 83 éves korában elhunyt Tina Turner legendás amerikai énekesnő - közölte az előadóművész egyik képviselője.

83 éves korában elhunyt Tina Turner, a rock egyik legnagyobb énekesnője és legkarizmatikusabb előadója - erősítette meg szóvivője. Közleményükben azt írták: "Tina Turner, a 'Rock'n Roll királynője' ma 83 éves korában, hosszú betegség után békésen elhunyt a svájci Zürich melletti Kusnachtban lévő otthonában - írja a Skynews.

Vele a világ egy igazi zenei legendát és példaképet veszített

A tizenkétszeres Grammy-díjas énekesnő és színésznő Anna Mae Bullock néven született Tennessee államban 1939. november 26-án. Az egyik legkedveltebb női rockénekesnő volt, aki erőteljes színpadi jelenlétéről és örökzöld slágereiről volt ismert, köztük a The Best, a Proud Mary, a Private Dancer és a What's Love Got to Do With It címűekről.

Az 1960-as években szerzett hírnevet volt férjével, Ike Turnerrel, akivel a River Deep, Mountain High című mára klasszikussá vált dalt adták elő.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Tina Turner házasélete nem volt felhőtlen, férje durván bánt vele, családjukon belüli erőszakot, amelynek Ike kitette feleségét, egy 1993-as hollywoodi életrajzi film dokumentálta Angela Bassett főszereplésével, és három Oscar-díjat nyert. Élete történetét egy népszerű West End show-ban is megörökítették, amely a mai napig fut.

címlapkép: MTI/EPA/David Hecker

Címkék:
elhunyt, youtube, meghalt,