Áron alul árulják Törőcsik Mari legendás házát: ennyiért találhat új gazdára titokban az épület

Blikk2023. április 28. 09:02

Titokban árulják Törőcsik Mari egykori otthonát – írja a Blikk. Információik szerint a művésznő lánya szeretne túladni az ingatlanon, ám egyelőre nem nyilvánosan hirdeti azt.

A lap azt írja, Törőcsik Mari baráti környezetéből megtudták, hogy a színésznő lánya közöttük keresi édesanyja egykori házának új tulajdonosát, és szóban 45 millió forintért már többeknek felajánlotta azt. Az újság forrása szerint viszont a velemi ház, az udvarral és a gazdasági épülettel együtt, ami így összesen 1450 négyzetmétert tesz ki, jóval többet ér.

A környéken tevékenykedő építési vállalkozó szerint, bár a környéken hasonló ingatlanok tényleg 40-50 millió környékén mennek el, Törőcsik Mari háza többet ér. Mégpedig azért mert folyamatosan felújították, nemrég új tetőszerkezetet kapott, állandó volt benne a tisztasági festés, figyeltek hogy ne legyen benne állagromlás. A hozzáértő ezek miatt a tényezők miatt 60 millió forintra becsüli a ház értékét.

Valahol viszont érthető a kedvezményesebb ár is. Mint ismeretes, főleg a környéken, a velemi ingatlanpiac nem valami intenzív, a megvételre ajánlott házak a faluban több éve piacon vannak, nem kapkodnak értük. A cikk megemlíti, emlékház nagy valószínűséggel azért sem lesz Törőcsik Mari egykori otthonából, mert a település költségvetésébe nem fér bele egy ilyen befektetés: nem csak a hatvan-, de a negyvenöt millió sem.

(Címlapkép - Keleti Éva, MTI/MTVA)

Címkék:
ingatlan, ház, ingatlan adásvétel, törőcsik mari,