Húsvétkor is lesz szemétszállítás: mutatjuk, mikor ürítik a kukákat

Pénzcentrum2023. április 6. 10:53

A Budapesti Közművek keretében önállóan működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió tájékoztatja a lakosságot, hogy a húsvéti ünnephez kapcsolódóan munkarendje az alábbiak szerint alakul: április 6-án csütörtökön az ünnepekre való tekintettel a Fő utcai személyes ügyfélszolgálati iroda és a telefonos ügyfélszolgálat rövidített nyitvatartás mellett 8 és 14 óra között fogadják az ügyfeleket, az Ecseri úti ügyfélszolgálat zárva tart.

2023. április 7-én, pénteken a hulladékszállítást a szokásos pénteki program szerint végzik. A Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok, a telefonos és a személyes ügyfélszolgálati irodák zárva tartanak.

2023. április 8-án, szombaton a hulladékszállítást a szokásos szombati program szerint végzik. A Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok zárva tartanak.

2023. április 9-én, vasárnap a hulladékszállítást szintén a szokásos vasárnapi program szerint végzik. A Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok zárva tartanak.

2023. április 10-én, hétfőn a hulladékszállítást ugyancsak a szokásos hétfői program szerint végzik. A Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, a lakossági szelektív hulladékgyűjtő-udvarok, a telefonos és a személyes ügyfélszolgálati irodák zárva tartanak - közölte az FKF. 

Címkék:
Budapest, szemétszállítás, szelektív, hulladék, fkf, szemét, főváros, program, hulladékgyűjtés, fővárosi szemétszállítás,