Üzentek a kukások: lényeges változások lépnek életbe, erre mindenki figyeljen!

Pénzcentrum2022. december 23. 12:33

Az ünnepek alatt is a megszokottak szerint fog folyni a szemétszállítás. Az FKF Hulladékgazdálkodási Divízió bejelentette, hogy pontosan milyen munkarendben fognak dolgozni a karácsonyi időszak alatt, illetve január 1-jén.

A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő FKF Hulladékgazdálkodási Divízió bejelentette, hogy a karácsonyi és az újévi ünnepek alatt hogyan változik meg a munkarendje.

Ezek alapján december 24-én, szombaton és december 26-án hétfőn a kommunális és a szelektív hulladékszállítás egyaránt a szombati program szerint fog alakulni, míg december 25-én vasárnap csak kommunális hulladákszállítás lesz. Ezalatt az időszak alatt az ügyfélszolgálati irodák, a lakossági hulladékudvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok egyaránt zárva tartanak.

December 31-én és január 1-én pedig a fentiekhez hasonlóan, a hétvégi menetrend szerint fog alakulni a szemétszállítás, miközben az ügyfélszolgálat, a lakossági hulladékudvarok és a Szemléletformáló és Újhasználati Központok szintén zárva fognak tartani. Utóbbiak csak január 3-tól lesznek újra nyitva.

Címkék:
szemétszállítás, fkf, december, ünnep, ünnepek, január, december 24, ünnepi menetrend,