Ennyiből újította fel floridai luxusvilláját a dúsgazdag Polgár Árpi: less be a fényűző otthonba

Pénzcentrum2022. május 24. 16:07

A Polgár-házaspár megmutatta, hogyan újíttatták fel floridai otthonukat 50-55 ezer dollárért, ami több mint 18 millió forintnak felel meg.

Polgár Tünde és Polgár Árpád a YouTube-csatornájukon többször megmutatták már floridai otthonukat, ám az elmúlt időszakban nagy felújításokba kezdtek a házat illetően. Ennek jelenlegi eredményeibe adtak betekintést új videójukban. Mint kiderült, Polgár Árpád több, saját készítésű festménye is lóg a falakon.

A munkálatokba ők is bekapcsolódtak, például a gardróbot saját kezűleg építették fel, de a fürdőszobai tükröket is ő szerelte fel. A házban több antik bútor, és festmény is bekerült. Polgár Árpád az árakra is kitért:

Összességében a bútorokkal, amiket venni kellett, azzal együtt durván 50-55 ezer dollárba került. A teljes felújítás a burkolatokkal, bútorokkal, festéssel, vakolással, új konyhai gépekkel

- tette hozzá, ami nagyjából 18 millió forintnak felelne meg.

Lakást vennél? Találd meg a legjobb hitelajánlatokat a Pénzcentrum kalkulátorában!

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Polgár Tünde hozzátette, hogy sok pici apróság hiányzik még. Az ingatlanhoz két vendégszoba is tartozik.

A terveink szerint a kertbe is egy csomó minden történt volna, de sajnos nem történt meg. Bőven maradt a jövő évre is tennivaló

- mondta Polgár Tünde.

Címkék:
otthon, felújítás, lakásfelújítás, ház, usa, gazdagok, youtube, polgárék,