Pumped Gabó egy percet nem dolgozik: elárulta, miből él valójában

Pénzcentrum2022. január 14. 10:04

Pumped Gabó, a híres influencer és Greenpeace aktivista elárulta, miből él és és miért nem kell dolgoznia. Szerinte ma már bárkiből lehet bármi.

Pumped Gabó Tatár Csilla vendége volt #feedbement című műsorában. A Greenpeace aktivista influencer (a Gabó) mesélt az életéről, a nagy ébredéséről, és arról is, miért látja ma már másként a világot, mint korábban. Arra a kérdésre, hogy miből él, azt válaszolta:

Én gyúrok, szolizok és fodrászhoz járok. 

Arra a kérdésre, hogy ezt miből finanszírozza, azt válaszolta, abból hogy felteszi az Instagramra, az emberek jól szórakoznak rajta, vásárolják a dolgokat, amiket megveszek, és ebből. 

Én igazából egy percet nem dolgozok, csak a hobbimnak élek.

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 10 millió forintot, 15 éves futamidőre, már 7,21 százalékos THM-el,  havi 89 803 forintos törlesztővel fel lehet venni a CIB Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: az Erste Banknál 8,04% a THM, a Raiffeisen Banknál 8,09%; az UniCredit Banknál 8,12%,  a K&H Banknál 8,31%, akárcsak az OTP Banknál. Érdemes még megnézni magyar hitelintézetetek további konstrukcióit is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Gabó kifejtette azt is, nagyon örül annak, hogy a mai világba született bele, 200 éve szerinte sokkal rosszabb lett volna neki, nem tudott volna kitörni, ellenben a mai világban bárkiből lehet bármi. 

Címlapkép: Youtube

Címkék:
életszínvonal, greenpeace, híresség, influencer, influencer marketing,