Nem volt jó befektetés: ennyiért adhatja el tenerifei házát Havas Henrik

Pénzcentrum2021. május 25. 13:02

Havas Henrik évekkel ezelőtt egy nyaralót vett Tenerifén, mivel akkoriban a lánya és az unokái ott éltek. Most úgy döntött, megválik az ingatlantól.

Havas Henrik évekkel ezelőtt egy nyaralót vett Tenerifén, mivel akkoriban a lánya és az unokái ott éltek. Ám azóta kiderült: élete egyik leghasztalanabb befektetése volt. Amellett, hogy a 71 éves tévés nem tudja kihasználni a spanyolországi házát, mivel nincs nagyon ideje kiutazgatni oda, még amiatt sem éri meg megtartania, hogy a kedvenc focibajnoksága nagy csapatait nézhesse:

Pont abban az évben esett ki a Tenerife a spanyol első osztályból, amikor a lányomék kivitték az unokákat. Az dühítő, hogy az ember vesz egy házat Tenerifén és nincs első osztályú csapat, amely odahozná a Barcelonát, meg az Atleticót, meg nyilván a Realt, úgyhogy el kell, hogy adjam a házat

– árulta el Havas Henrik a Lali király CsütörTöke című műsorban Boros Lajosnak.

Kiderült, hogy a helyi ingatlanok mostanában 200 ezer és 300 ezer euró között mozognak, amely kb. 70 millió és 105 millió forint közötti összeg Havas hozzátette, már csak amiatt sem szeretné megtartani a házat, mert idő közben családtagjai hazaköltöztek.

Címkék:
ingatlan, ház, havas henrik, eladás, ingatlaneladás,