Elítélték a legendás tévést: komoly pénzbüntetést fizethet

Blikk2021. május 10. 10:00

Pénzbírságra ítélték a még februárban balesetet okozó Vitray Tamást. A 88 éves sportriportert a vezetéstől is el akartak tiltani, ám a hatóság végül eltekintett ettől a szankciótól.

Pénzbüntetést ugyan kell fizetnie az okozott baleset miatt, azonban a méltányosság érdekében megírt levelében foglalt indokait elfogadták, így  jogosítványát nem vonták be számolt be róla a Blikk

Első körben a pénzbüntetés mellett negyedévre bevonták volna a jogosítványomat. Szerettem volna, ha ezt elengedik, mert nem vezetéstechnikai hiba történt, hanem figyelmetlenség.

A vírusra való tekintettel azonban most nincsenek személyes meghallgatások, ezért egy kézzel írt indoklásban kellett megfogalmaznia kérvényét, hogy a vezetéstől való eltiltástól tekintsenek el – árulta el a lapnak Vitray, aki végül a napokban kapta meg a pozitív választ kérvényére.

A pénzbüntetés összegéről Vitray nem kívánt beszélni, de a Blikk által megkérdezett, az ügytől független ügyvéd, dr. Szilágyi Roland szerint akár hat számjegyű is lehet a tévés büntetése.

Vitray Tamás hálás a hatóságoknak és azóta sem fél a volán mögé ülni.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 1 millió forintot igényelnél 36 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 33 952 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,41 %), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 33 972 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

 

Ötvenkilenc éve vezetek, nem tudnék már újat tanulni, ráadásul pontosan tudom, hogy a baleset pusztán figyelmetlenség miatt történt – magyarázta a műsorvezető

 

Címkék:
baleset, ügyvéd, műsorvezető,