Orbán Viktor: 3,5 millió beoltottnál nyitnak a teraszok, hétfőn csak az óvoda, alsó tagozat nyit

Pénzcentrum2021. április 14. 16:05

A miniszterelnök szerda délután a Facebook oldalára feltöltött videóban bejelentette, nyitnak a teraszok feltehetően a jövő hét közepén, az általános iskolások közül csak az alsósoknak kezdődik az oktatás április 19-én.

Magyarországon a beoltottak száma elérte a 3 milliót, Orbán Viktor köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett a folyamatban.

Jól haladunk az oltással, a kormány a nyitás következő lépcsőfokát 3,5 millió beoltottnál határozta meg: ha ezt elérjük feltehetően jövő héten szerdán vagy csütörtökön, 

akkor kinyithatnak a teraszok.

A vendéglátósokat terhelő teraszdijakat eltörlik.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Hétfőn csak az óvodák és az alsós tagozatosok számára nyitnak az iskolák. A felső tagozatban marad az otthoni, digitális oktatás május 10-ig.

Loading...

(Címlapkép: Facebook)

Címkék:
iskola, bejelentés, nyitás, orbán viktor,