Te is vettél ilyen mobilklímát? Azonnal vidd vissza, veszélyes lehet

Pénzcentrum2020. június 4. 14:25

Visszahívnak a piacról egy mobil légkondicionáló utolsó, 2019-ben gyártott darabjait, a termék rövidzárlatának és azt követő kigyulladásának esetleges kockázata miatt.

A FAST Hungary Kft. önkéntesen visszahívja a piacról a Sencor SAC MT1221CH és SAC MT1222CH légkondicionálók (gyártási tétel "Lot: 2019122***“) utolsó, 2019-ben gyártott darabjait, a termék rövidzárlatának és azt követő kigyulladásának esetleges kockázata miatt. Valamint felkéri a termékek vásárlóit, hogy szüntessék be a légkondicionálók használatát, és vigyék vissza azokat az eladás helyére. Számukra a teljes vételárat vissza fogják fizetni - olvasható a Sencor oldalán.

Jelen állás szerint a legtöbb 2019.-ben értékesített veszélyes terméket már felderítették és visszatérítették a teljes vételárat, vagy a szerviz megjavította a készüléket (attól függően, hogy a vásárló hogyan rendelkezett).

Azon vásárlók, akik a termék megjavítását kérték (a hibás kábelek cserélve lettek) a szerviz által, gond nélkül tovább használhatják a termékeket és természetesen rájuk nem vonatkozik a termékvisszahívás.

Címkék:
otthon, klíma, termékvisszahívás, veszélyes, légkondicionálók,