Indulnak az új év első ellenőrzései: mutatjuk, hol csap le a NAV

Magyar Nemzet2020. január 13. 09:30

Sokan kezdik az új évet edzőtermekben, hogy megszabaduljanak az ünnepek alatt felszadett kilóktól. Jól tudják ezt a NAV ellenőrei is, akik szintén ezeken a helyeken kezdik meg az év első ellenőrzéseit - számol be a Magyar Nemzet.

A nyilvánosságra hozott ellenőrzési terv szerint a NAV munkatársai több térségben is edzőtermekben, szabadidős helyszíneken, a masszázsszalonokban kezdik meg az ellenőrzéseket.

Budapesten például február köze­péig tart az ellenőrzés, amelynek során a hivatalnokok sport-, szórakoztató- és szabadidős szolgáltatókat keresnek fel. Békés megyében a fizikai közérzet-javító vállalkozásoknál tartanak vizsgálatokat, így például a helyi edzőtermek és masszázsszalonok számíthatnak hatósági érdeklődésre. Jász-Nagykun-Szolnokban pedig már eleve azzal a jeligével hirdették meg a januári ellenőrzéseket, hogy "a revizorok is ledobják a fölös kilókat".

Sok térségben az edzőtermek mellett az étrend-kiegészítők forgalmazói és a sportfelszereléseket árusító vállalkozások szerepelnek a NAV célkeresztjében.

Címkék:
otthon, ellenőrzés, NAV, revizor, újév, edzés,